Меню+

Как можете да станете част от нашето семейство?

1. Изпрати своята кандидатура

Искате да станете част от семейството на aeskulap24h, да помагате и да се грижите за възрастни хора, кандидатствайте при нас:
– изпратете ни e-мейл: asekulap24h@gmail.com
Изпратете автобиография с актуална снимка, както и копия от сертификати и/или препоръки. След получаване на е-майл или формуляр изпратен от Вас, наш консултант ще се свърже с Вас.
– позвънете и попитайте на тел: +359 32 26 21 25, +359 877 200 995
– Или попълнете и изпратете „Формуляра за кандидатстване
– Можете да ни осетите в гр. Пловдив на ул.”Емил Де Лавеле”2

2. Разговор по телефона

След получаване на Вашата кандидатура, ако отговаряте на нашите изисквания ще се свържем с Вас до 48 часа. Моля проверете телефонния номер, които сте посочили дали е актуален. Първоначалния телефонен разговор е с цел запознанство и уточняване на допълнителни въпроси, както от наша, така и от Ваша страна.
Ако нашите и Вашите изисквания съвпадат ще бъде уточнен ден и час за разговор по скайп или посещение на място в офиса на фирмата в гр. Пловдив.

3. Интервю по скайп / офиса на фирмата в гр. Пловдив

В удобно за Вас и нас време ще бъде проведено интервю по скайп/на място в офиса на фирмата/. Ще Ви попитаме подробно за Вашия опит в грижата за възрастни хора, както и ще проверим нивото на владеене на немски език. Вашият профил, базиран на този разговор ще бъде запаметен при нас и можем да Ви се обаждаме с предложения за работа.
По време на този разговор отново се обсъждат и изясняват въпроси, свързани с трудовите ни взаимоотношения, организация на пътуването и всичко, което Ви интересува.
Моля имайте готовност да ни изпратите Ваша снимка. Ако интервюто се проведе в офиса на фирмата, можем да Ви направим снимка на място.

4. Предложения за работа

Когато имаме предложение, което да съответства на Вашия опит и ниво на немски език ще се свържем с Вас по телефона и ще Ви представим случая. Ако получим Вашето съгласие да поемете случая ще представим профила Ви на семейството. Когато семейството също одобри Вашата кандидатура можем да организираме пътуването. Моля имайте в предвид, че в някои случаи семействата избират между няколко кандидата.

 5. Подписване на договор и организиране на пътуването

След като сме получили одобрение от семейството, както и датата на която трябва да сте в Германия, подготвяме документите и организираме пътуването. Необходими са ни следните документи:
‐ Копие от лична карта;
‐ Трудова книжка;
‐ Свидетелство за съдимост;
‐ Медицинско от личен лекар, както и удостоверение от психо‐диспансер (трябва да
послужи пред “Ескулап 2009″ ООД);
‐ Картова банкова сметка в лева. Необходимо е изрично да попитате в банката, дали
можете да теглите пари от банкомат в чужбина. За предпочитане е картата да е
МАЕСТРО;
‐ Европейска здравна карта (желателно, но не е задължително)

6. Пътуване до Германия

Пътуването до Германия е обикновено с автобусен транспорт от Пловдив или София. Сумата за автобусния билет Сфия/Пловдив – Германия се възстановява при пристигането от семейството.

7. Престой в Германия

В случаите по заместване престоя в германия е 4-6 седмици. Минималният престой е 2 месеца, оптималния 3-4 месеца. За продължителен престой над 3 месеца няма ограничение.