Меню+

За нас

Аeskulap24h / Ескулап 2009 ООД / работи успешно в сферата на 24-часовите домашни грижи и помощ на възрастни хора, с над 70 семейства в областта на Мюнхен.

Желанието ни е да разширим дейността си и в други области на Германия, както и да бъдем полезни на образовани медицински кадри да работят в Германия.

aeskulap24h започва дейността си със сътрудничество между български и немски партньори, основаващо се на близки семейни контакти.
В момента служителите на aeskulap24h и немските семейства са нашето голямо семейство. Стремим се отношението и към едните и към другите да е като към член от нашето семейство.

Грижа и помощ на възрастни хора

Грижата за възрастни хора не е само натоварване и трудности, тя може да бъде съпроводена с преживявания, които ни правят щастливи и ни карат да се чувстваме нужни. Опитваме се да дадем кураж. Радва ни благодарния поглед.
Ние от aeskulap24h сме на мнение, че към хората трябва да се подхожда лично и индивидуално. Благородството и помощта могат да бъдат оценени най-вече с действия, но и с думи.
аeskulap24h се състои, както от български, така и от немски партньори, които правят подбор на семействата там. Постоянният контакт, както със семействата, така и със служителите ни, позволява да се преодолеят проблеми, конфликти и гарантира безопасност. Служителите ни могат да разчитат на нас по всяко време от престоя си в Германия.
Работим съобразно българското и немско законодателство, както Европейските изисквания и регламенти.

Подбор на медицински персонал

Можем да сме полезни на образовани медицински сестри, лекари, санитари да намерят подходящо работно място в Германия. Тук кандидатите трябва да са готови за постоянно пребиваване в Германия- трудов договор с 20 дни платен отпуск от немски работодател – болница, старчески дом или друга здравна или социална институция.